magasinet-rus.dk

Forside Om magasinet

Om magasinet

Udskriv

Tak for din interesse i magasinet RUS.

I 2018 ændrer vi det trykte magasin til et digitalt nyhedsbrev, der udkommer seks gange om året med nyheder om alkoholpolitik, -behandling og -forebyggelse.

Er du interesseret I at modtage nyheder fra os kan du abonnere på nyhedsbrevet her.

Formål
Magasinet RUS formidler viden om metoder og politkker, som kan fremme forebyggelse og behandling af skadelig brug af rusmidler, primært alkohol.

Målgruppe
Magasinet RUS henvender sig til alle, som arbejder med rusmiddelområdet - behandlere, forebyggere, forskere, politikere og andre med særlig interesse for området.

Udgiver
Magasinet RUS udgives af Alkohol & Samfund.

Udover Magasinet RUS er Alkohol & Samfund ansvarlig for web-portalen hope.dk med Hope Alkohol, Hope Ung, Hope Grønland  samt for Hope-telefonlinjen, som tilbyder støttende samtaler til misbrugere og deres pårørende. Desuden overvåges alkoholmarkedsføringen i Danmark gennem projektet Bad-Ad.

Finansiering
Magasinet RUS støttes primært af offentlige midler fra Sundhedsstyrelsen og Socialministeriet, som tildeles Alkohol & Samfund. Læs mere om finansieringen af Alkohol & Samfund her.

På web og på tryk
Magasinet RUS udkommer både på web og på tryk. Den trykte udgave af Magasinet RUS udkommer fire gange om året. Magasinet er gratis og kan fås ved henvendelse til:

Alkohol & Samfund
Drejervej 15, 5. sal
2400 København NV.
Tlf. 35 29 30 90
E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

ISSN på den elektroniske udgave: 1904-8920

ISSN på den trykte udgave af RUS: 1904-8904

 

Kolofon

Redaktion:

  • Ansv. redaktør Ida Fabricius Bruun

Læserindlæg sendes til:

Magasinet RUS
ifb@alkohologsamfund.dk

Gengivelse af artikler - helt eller delvist - er kun tilladt med kildeangivelse.